Naar de Online Galerie

Op reis

Ria Sprenger

Op reis
3D - L 46 cm x B 14 cm x H 30 cm
€ 95,-


Ria Sprenger
etsen, schilderijen, aquarellen

riasprenger@gmail.nl
T 070-5177973
M 06-10262314


Ledenpagina

Mijn naam is Ria Sprenger,  beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de KABK in Den Haag. Mijn laatste werk gaat over de schoonheid van wat afgestorven is in de natuur. Zo verzamel ik strandhout wat een bepaalde vorm heeft en tot mijn verbeeldingspreekt. Ik componeer dat op glas tot een verhaal. Zo ook stukjes gekleurd glas die ik langs de Curaçaosestranden vind, helemaal gepolijst door de branding, verwerk ik in mijn werk. Daarnaast schilder ik nog steeds, tegenwoordig liefst met olieverf. Zo krijgt dat alles een tweede leven.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn ook te zien in Galerie in de Molen. Openingstijden zijn donderdag t/m zondag van 14.00 t/m 17.00 uur. Alle werken zijn te koop u kunt - geheel vrijblijvend - meer informatie vragen over een geëxposeerd werk door het het contactformulier in te vullen. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

Deze expositie wordt voor de eerste keer samen Online en in de Galerie gehouden. Bezoek in de Galerie natuurlijk nu ivm de Corona tijd op anderhalvemeterafstand maar zeker de moeite waard om toch te gaan kijken. Online kunt u 24 uur per dag genieten van wat deze 4 kunstenaars laten zien. Voor meer informatie Kunst Groep Wassenaar Neem contact met ons op!