Naar de Online Galerie

Alexander

Corona Magdalena v. Malkenhorst

Alexander
papier 50 x 40 cm
€ 500,-


Corona Magdalena v. Malkenhorst

Corona Magdalena van Malkenhorst
Fotografie, collage, gedichten


www.mariposakunst.com
mariposakunst@hotmail.com
M 06-47188476


Ledenpagina

Van Malkenhorst weet middels uitgebalanceerde contrastcreatie, kleurschakeringen en een scherp oog voor stemming door te dringen tot het buiten-verstandelijke en u mee te nemen op een inspirerende reis door de veelzijdige schoonheid van sfeerbeelden. Hierin wordt de kijker steevast uitgenodigd om het alledaagse te doorbreken en zich te laven aan dimensies voorbij schrift en woord. Als een rode draad door het beeldend- en dichterlijk werk spreekt het verlangen naar licht en ruimtelijkheid. Laatst genoemde komt ook terug in haar fotografisch werk. Deze ruimtelijkheid wordt nog eens extra bekrachtigd door onder andere de contrastsamenstelling dat vaak refereert naar de vergankelijkheid en tevens het allesomvattende.

Autobiografie:
Corona Magdalena van Malkenhorst is geboren in1992 te Voorburg. Haar ambities op het gebied van kunst kwamen reeds op zeer jonge leeftijd tot uiting. Zo was zij als kleuter al verzot op kleuren en de combinaties hiervan. Op 18 jarige leeftijd reisde zij door Europa en aan de hand van het veranderende landschap ontstond telkens weer een nieuw gedicht. Gaandeweg kwam hier de interesse voor het maken van collages bij. Deze maakt van Malkenhorst aan de hand van tijdschriften welke waar nodig gecomplementeerd worden met oliepastel. Dit materiaal biedt talloze mogelijkheden en draagt daarmee dan ook bij aan een groot gevoel van vrijheid.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!