Naar de Online Galerie

Cronesteijn in na-middagzon

Annemarie van der Vlist

Cronesteijn in na-middagzon
Olieverf op linnen
90 x 100 cm
€ 1850,-


Annemarie van der Vlist

In mijn werk zoek ik naar stilte, rust en harmonie. De schilderijen maak ik met olieverf op linnen of doek, de tekeningen met pastelkrijt op papier. Door veel lagen over elkaar heen te zetten, creëer ik de juiste sfeer. De natuur is voor mij een grote inspiratie-bron; Landschappen en plekken in mijn volkstuin, zijn de laatste jaren het onderwerp. Deze zijn altijd verstild, zonder mensen en stralen een beschermd en vredig gevoel uit: geborgenheid, kracht;

Ik ben afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, in 1997.
Atelier: Lokaal 4C6, Haagweg 4, 2311 AA Leiden.

www.annemarievandervlist.nl
avandervlist@xs4all.nl


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!