Naar de Online Galerie

Het oude kasteel

Achille

Het oude kasteel
Olie op doek
22 x 27 cm
Lijst 34 x 39 cm
€ 350,- (incl.lijst)


Achille

Achille
grafiek, aquarellen, schilderijen


www.achille.nl
achillevds@gmail.com
M 06-650921771


Ledenpagina

Achille schildert (olieverf/ei tempera op doek) en ver­vaardigt zeefdrukken, etsen, litho’s, gouaches en aquarellen. In de landschappen is iets van Oosterse mystiek voelbaar. Door zijn materiaal behandeling en zijn streven naar evenwicht en harmonie  ademen zijn composities een bijzondere rust uit. 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!