Naar de Online Galerie

Eigersommer

Letty Muntjewerf

Eigersommer
Digitale Grafiek
Beeld 27 x 36 cm, lijst 40 x 50 cm
€ 175,-


Letty Muntjewerf

Letty Muntjewerf
grafisch werk


www.lettymuntjewerf.nl
lettymuntjewerf43@gmail.com
T 070-5179393
M 06-54367667

   

                                                   


Ledenpagina

Grafisch ontwerpster Letty Muntjewerf maakt digitale grafiek, monoprints en etsen waarover heen zij een laag digitaal gemanipuleerde beelden legt zoals een Zwitsers berglandschap met een vlucht kraanvogels op Chinese wijze. Zij creëert zij zo onmogelijke landschappen en atmosferen. Letty heeft haar opleidingen genoten aan de Koninklijke Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, de Kunstgewerbeschule in Basel, de Rijks Hogere Kunstschool in België en de Vrije Akademie in Den Haag.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!