Naar de Online Galerie

Duin en bos

Willy van den Berg

Duin en bos
acryl op linnen
13 x 18 cm
€ 185,-


Belangrijkste inspiratiebronnen vormen de natuur, herinneringen en verhalen. Ieder schilderij is een nieuw avontuur en een zoektocht naar harmonie. Het materiaal en het onderwerp zijn daarbij haar raadslieden. Soms leiden ze naar de grens van abstractie, soms naar een meer figuratieve benadering. In het schijnsel van een onbestemd en diffuus licht is de voorstelling gehuld in schaduwen. In een tijdloze en verstilde wereld zoeken kleine figuren hun weg in een verhaal dat voor iedereen anders kan zijn.


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!