Naar de Online Galerie

De twaalf volgelingen

Erik van 't Hoff

De twaalf volgelingen
pentekening
55 x 55 cm
€ 450,-


Erik van 't Hoff

Erik van 't Hoff
pentekeningen


www.hoffwerkateliers.nl
hoffwerk@casema.nl
M 06-21830272


Ledenpagina

“Met een fijnschrijver zet ik op een willekeurige wijze een aantal basislijnen op papier die uitnodigen tot associëren. Er ontstaat een mix van repeterende lijnen en doelgerichte vormen. Uiteindelijk ontstaat er een beteken en de samenhang die ik vervolgens naar een afgerond geheel begeleid. Bij  het schilderen pas ik deze techniek doelbewuster toe qua opzet en uitdrukking. Kleur en vorm spelen een belangrijke rol. Abstraheren biedt een spannende ontwikkeling. In mijn werk tracht ik te suggereren dat de werkelijkheid een dimensie meer heeft, wat ik o.a. laat zien in licht en ruimte. Ik maak eveneens houten wandobjecten. De serie mensfiguren laat ik ontstaan door knoesten als oog te zien om van daaruit het hoofd en het lichaam vorm te geven”. 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!