Naar de Online Galerie

Droomlandschap

Brigitte Wawoe

Droomlandschap
acryl
52 x 64 cm
€ 1200,-


Brigitte Wawoe

Brigitte Wawoe
beelden,collages, schilderijen


www.brigittewawoe.com
briggittewawoe@me.com
T 070-5118379


Ledenpagina

tetetstetet

De geabstraheerde beelden van Brigitte spreken vooral door het materiaal (alcitcristal en levendig gekleurd marmer uit Curaçao) en de globale, eenvoudige vormen. Bij haar schilderijen zie je vooral de vaak explosieve kleuren en de verassende , gevonden materialen in de collages. Bezoek haar atelier en beeldentuin op afspraak voor ook kleinere beelden, ook in brons.

 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!