Naar de Online Galerie

Zonder titel

Egbert van der Does

Zonder titel
olieverf op papier ingelijst
buitenmaten: 80 x 100 cm
binnenmaten: 64 x 81 cm
€ 900,-


Egbert van der Does

Egbert van der Does
schilderijen, schoenen, tekeningen

 

www.doesshoes.com
egbertvanderdoes@gmail.com
T 070-3640604Ledenpagina

Schilder en schoenontwerper Egbert van der Does is als schilder al actief in de zeventiger jaren, later is daar het schoen ontwerpen bij gekomen. Egbert werkt hoofdzakelijk met olieverf, zowel op papier als op linnen. Zijn schoenen staan in een tweetal musea en werden gepubliceerd in diverse vooraanstaande bladen, in zowel binnen- als buitenland. De conservator van het beroemde Bata-schoenenmuseum, Jonathan Walford, gunde Egbert een prominente plek in zijn boek ‘Shoes A-Z’.

 


Deel deze pagina:


Interesse in een werk?

Alle geëxposeerde werken in de Online Galerie van de Kunstgroep Wassenaar zijn te koop. Niet voor torenhoge museumprijzen maar heel betaalbaar. En heel makkelijk: door het contactformulier in te vullen kunt u - geheel vrijblijvend - informatie vragen of een afspraak maken om het werk eens in het echt te bekijken. Als u dat wilt brengen we u in contact met de kunstenaar van het werk.

Over de Online Galerie

In de Online Galerie exposeren we driemaandelijks bijzonder nieuw werk van onze leden. We selecteren opvallend, gevarieerd en betaalbaar werk waarvan we oprecht enthousiast worden. Naast de Online Galerie is er natuurlijk ook Galerie de Molen, waar onze leden regelmatig "in het echt" exposeren. Ook daar bent u van harte welkom. Vragen over de Online Galerie? Neem contact met ons op!